Kuzu Sorpa
 
                                                Kuzu etini severler bu tarif tam size göre...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Tereyağını bir tencerede eritip küp doğranmış soğanı kavurun. Eti ekledikten sonra harlı ateşte 1-2 dakika kavurun. 
- 
                    2
                    Üzerine su ekleyip et yumuşayana dek pişirin. Diğer taraftan yoğurt, yumurta ve unu bir kaseye alıp iyice çırpın. 
- 
                    3
                    Pişmekte olan etin suyundan 1 kepçe alıp üzerine ekleyin ve karıştırın. 
- 
                    4
                    Hazırladığınız karışımı azar azar ve sürekli karıştırarak tencereye ilave edin. 
- 
                    5
                    1-2 taşım kaynatıp ocaktan alın. İnce kıyılmış taze soğan, nane, tuz ve karabiber ilave edip servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    