Kremalı Kereviz Çorbası

Kremalı Kereviz Çorbası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tüm sebzeleri temizleyip mutfak robotunda kıyın. Tereyağını derin bir tencerede eritin ve sebzeleri ekleyip yumuşayana kadar kavurun.

  • 2

    Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. Tavuk suyunu, tuz ve karabiberi ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.

  • 3

    Çorbanın suyundan bir kepçe alıp kremayı açın ve karıştırarak tencereye katın. Bir taşım pişirip ocağı kapatın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...