Etli Bulgur Çorbası
 
                                                Karlı havada içinizi ısıtacak nefis Etli Bulgur Çorbası tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Kimyon tohumunu tencereye alıp 1-2 dakika kavurun. Doğranmış sarımsağı, zencefili, tarçını, kimyonu, yarım çay kaşığı karabiberi ve zerdaçalı ilave edip karıştırın. 
- 
                    2
                    Eti ve 1 çay kaşığı tuzu ekleyip, et suyunu salıp yeniden çekene kadar pişirin. Daha sonra eti tencereden alın. Ayçiçek yağ, soğan ve havucu tencereye katıp 5 dakika soteleyin. 
- 
                    3
                    Et, nohut ve bulguru ilave edip karıştırın. Rendelenmiş domatesi blenderde çekip tencereye ekleyin. Et suyu, 1 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı karabiber ve pul biberi karıp karıştırın. 
- 
                    4
                    Kaynadığında altını kısıp, kıvamına göre gerekirse 1 su bardağı sıcak su ekleyin. 20 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    