Aşurelik buğday ve nohudu ayrı kaplara alın. Üzerilerini dört parmak geçecek kadar su ilave edin ve akşamdan ıslatın. Yarım saat geçtikten sonra bir taşım kaynatın. Kapağını kapatın ve dinlendirin. Ertesi gün suyunu süzün. Üzerine beş parmak geçecek kadar sıcak su ilave edip, ocağa alın. Orta ısıda pişmeye bırakın.
Mercimek ve küp şeklinde doğranmış soğan ekleyin. İrice doğranmış kurutulmuş kırmızıbiber ilave edin. Yaklaşık 35-40 dakika pişirin (pişirme sırasında karıştırmamaya özen gösterin). Altını kapattıktan sonra ıspanak yaprağını katıp karıştırın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.