Elma ve armutları yıkayıp, çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra dilimleyin. Geniş bir kaba alıp, üzerine vişne, pudra şekeri, toz tarçın, kuru üzüm, ceviz, zencefil ve çubuk tarçın ilave edip harmanlayın. Malzemenize uygun büyüklükte yağlı pişirme kağıdı kesip düz bir zemine serin. Hazırladığınız meyveli karışımı ortasına yerleştirin. Kağıdın iki kenarını ortaya doğru, üst üste dikdörtgen şeklinde kapatın. Diğer kenarları da üzerine kapatın. Bir fırın tepsisine katlı kısımları aşağıda kalacak şekilde yerleştirin. Üzerine hafifçe su serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Servis tabaklarına alın. Rendelenmiş portakal ve limon kabuğu ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.