Fırında Erik

Yaz aylarının en sevilen meyvesi olan eriğin fırınlanmasıyla olan muhteşem fırında erik tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Fırın kabını tereyağı ile yağlayın. Erikleri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkararak fırın kabına dizin. Üzerlerine toz şekeri serpin. İçlerine yıldız anason koyun. 1 su bardağı su ekleyin.
-
2
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Arada bir kaşık yardımıyla suyunu üzerlerine gezdirin. Fırından alıp, soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra dondurma ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL