Biber Yatağında Kızartma

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Domates sos için ayçiçek yağı, rendelenmiş domates ve rendelenmiş sarmısağı küçük bir tencerede pişirin.
-
2
Daha sonra kenara alın. Biberleri boylamasına ortadan ikiye kesin. Çekirdek yataklarını çıkarıp, kızdırılmış ayçiçek yağında hafifçe kızartın ve servis tabağına yerleştirin.
-
3
Aynı ayçiçek yağında sıra ile küp doğranmış patatesleri, alacalı soyulup küp doğranmış patlıcanları ve kabakları kızartın. Kağıt havlu üzerine çıkarıp fazla yağını alın. Tuzunu ayarlayıp, daha sonra biberlerin içlerine yerleştirin.
-
4
Domates sos ve yoğurtla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL