Yoğurt Soslu Çalı Fasulye

Sofranızın vazgeçilmezi olacak o tarif...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Fasulyelerin kenarlarını alıp, uzunlamasına ikiye bölün. Buharda haşlayıp kenara alın. Ayrı bir yerde sarımsağı tereyağında şöyle bir çevirin. Toz şeker ve ardından tuz ekleyip yeniden karıştırın. Fasulye ilave edip, 5 dakika ara sıra karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. Yoğurt ve mayonezi karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine fasulyeyi yerleştirin. File bademi yapışmaz yüzeyli tavada kavurup, fasulyenin üzerine serpin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL