Yoğurt Soslu Çalı Fasulye

Yoğurt Soslu Çalı Fasulye

Sofranızın vazgeçilmezi olacak o tarif...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fasulyelerin kenarlarını alıp, uzunlamasına ikiye bölün. Buharda haşlayıp kenara alın. Ayrı bir yerde sarımsağı tereyağında şöyle bir çevirin. Toz şeker ve ardından tuz ekleyip yeniden karıştırın. Fasulye ilave edip, 5 dakika ara sıra karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. Yoğurt ve mayonezi karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine fasulyeyi yerleştirin. File bademi yapışmaz yüzeyli tavada kavurup, fasulyenin üzerine serpin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...