Yoğurt Soslu Çalı Fasulye

Sofranızın vazgeçilmezi olacak o tarif...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Fasulyelerin kenarlarını alıp, uzunlamasına ikiye bölün. Buharda haşlayıp kenara alın. Ayrı bir yerde sarımsağı tereyağında şöyle bir çevirin. Toz şeker ve ardından tuz ekleyip yeniden karıştırın. Fasulye ilave edip, 5 dakika ara sıra karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. Yoğurt ve mayonezi karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine fasulyeyi yerleştirin. File bademi yapışmaz yüzeyli tavada kavurup, fasulyenin üzerine serpin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL