Fesleğen Soslu Erişte

Fesleğen Soslu Erişte

Eriştenizi güzel bir fesleğenli sosla buluşturmak için en iyi tarif! Mutlaka denemeniz bu gereken tarifin detayları...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tencereye suyu alın. Tuz ve 1-2 damla ayçiçeği yağı koyup kaynatın. Kaynayan suya erişteyi atın. 8-11 dakika haşlayın. Süzgeçten geçirin.
  • 2
    Bir tavaya 2 yemek kaşığı tereyağı koyun. İnce kıyılmış fesleğeni ve mantarı ekleyip, 2-3 dakika soteleyin. Rendelenmiş sarımsağı ilave edin. Kremayı ekleyin. Tuz, karabiber ve peyniri katın. Bu sosu eriştenin üzerine gezdirip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...