Fesleğen Soslu Erişte
Eriştenizi güzel bir fesleğenli sosla buluşturmak için en iyi tarif! Mutlaka denemeniz bu gereken tarifin detayları...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tencereye suyu alın. Tuz ve 1-2 damla ayçiçeği yağı koyup kaynatın. Kaynayan suya erişteyi atın. 8-11 dakika haşlayın. Süzgeçten geçirin.
-
2
Bir tavaya 2 yemek kaşığı tereyağı koyun. İnce kıyılmış fesleğeni ve mantarı ekleyip, 2-3 dakika soteleyin. Rendelenmiş sarımsağı ilave edin. Kremayı ekleyin. Tuz, karabiber ve peyniri katın. Bu sosu eriştenin üzerine gezdirip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL