Ezme güveç

Ezme güveç
ORTA 20 DAKİKA 6 KİŞİLİK

Akşam yemeğine henüz karar vermediyseniz bu lezzeti mutlaka denemelisiniz! İşte tadı damağınızda kalacak ezme güveç tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Eti geniş bir kaba alın. Üzerine küp doğranmış patlıcan, biber ve domates ekleyin. Baharatlar ve kalan diğer malzemeyi de ilave edip harmanlayın.

  • 2

    Harcı kapaklı bir güvece aktarın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kapağı kapalı olarak 3 saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...