Biberiyeli Biftek

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Biftek dilimlerinin üzerine, ince kıyılmış taze biberiye ve sarmısak karışımını bir fırça yardımıyla sürün. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine etleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 230 derece fırında kızarana kadar pişirin.
-
2
Pırasa ve patatesi ayrı ayrı haşlayın. Suyunu süzün ve iyice ezip, birbirine karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Servis tabağına patatesli püreyi koyun. Üzerine biftekleri yerleştirin. Haşlanmış havuç ve brokoli ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL