Patates püresi için patateslerin kabuklarını soyup yıkayın. Geniş bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edin, 20 dakika haşlayın. Haşlanmış patatesleri derin bir kaseye alın. Diğer malzemeleri ekleyerek blender'de çekin.
Tavuk göğsünü küçük küp şekilde doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada yağ eklemeden 2-3 dakika soteleyin. Kremayı, sütü ve karamelize soğanı bir kasede karıştırın.
Kalan rendelenmiş kaşar peynirini, çörek otunu ve susamı serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 25-30 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.