Tuzda Levrek

Lezzetin ve geleneksel pişirme yöntemlerinin mükemmel buluşması: Tuzda Levrek!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Levreği temizleyin. Kaya tuzundan 2 çay bardağı ayırın. Kalan kaya tuzunu bir kabın içine alın. İçine yumurta aklarını katıp iyice yoğurun. Ayırdığınız 2 çay bardağı kaya tuzunu fırın tepsisinin içine boşaltın. Balığı karın kısmı alta gelecek şekilde tepsiye yerleştirin. Üzerini yoğurduğunuz kaya tuzu ile kaplayın.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 280 derece fırında 45 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra sıcakken, bir mutfak çekici ile üzerindeki tuz tabakasını kırın. Levreğin derisini ayırdıktan sonra dilimleyerek servis tabağına alın. Sos için; zeytinyağı, limon suyu, sarımsak ve maydanozu karıştırın. Balığın üzerine gezdirip sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.