Soslu Antrikot

Soslu Antrikot

Özel akşam yemeklerinizin yıldızı olmaya aday! Soslu antrikot, hem göze hem de damağa hitap eden, sofistike ve unutulmaz bir lezzet deneyimi sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Sos için tüm sosu malzemesini iyice çırpın. Antrikotları bir kaba alın. Üzerine sosu gezdirin. Elinizle iyice ovun ve en az 15 dakika marine edin (vaktiniz varsa 2 saat buzdolabında bekletin).

  • 2

    Barbeküyü hazırlayın. Marine edilen etlerin her yüzünü 3-4 dakika kadar pişirin. Pişirme süresini, etin kalınlığına ve tercih ettiğiniz pişme derecesine göre ayarlayın.

  • 3

    Pişen etleri kesme tahtasına alın. Etin üzerindeki sostan kalma biberiye, sarımsak kalıntılarını alın. 4-5 dakika dinlendirin. Ardından keskin bir bıçakla dilimleyin.

  • 4

    Servis tabağına alın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...