Mantarlı Pastırmalı Ravioli

Taze mantar ve pastırmanın yoğun tadı, ince hamurun içinde buluşarak sofistike ve doyurucu bir İtalyan klasiği sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Ravioli'yi tuzlu suda 8-10 dakika haşlayın, daha sonra suyunu süzüp kenara alın.

  • 2

    Geniş bir tavada tereyağını eritin. İnce kıyılmış mantar ve pastırma dilimlerini ekleyip yüksek ateşte sotelemeye başlayın. Mantar suyunu salmadan pişirip ocaktan almadan önce ravioliyi ekleyerek harmanlayın.

  • 3

    En son ince kıyılmış fesleğen yaprakları, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...