Mantarlı Pastırmalı Ravioli

Taze mantar ve pastırmanın yoğun tadı, ince hamurun içinde buluşarak sofistike ve doyurucu bir İtalyan klasiği sunar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ravioli'yi tuzlu suda 8-10 dakika haşlayın, daha sonra suyunu süzüp kenara alın.
-
2
Geniş bir tavada tereyağını eritin. İnce kıyılmış mantar ve pastırma dilimlerini ekleyip yüksek ateşte sotelemeye başlayın. Mantar suyunu salmadan pişirip ocaktan almadan önce ravioliyi ekleyerek harmanlayın.
-
3
En son ince kıyılmış fesleğen yaprakları, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL