Mantarlı Pastırmalı Ravioli
Taze mantar ve pastırmanın yoğun tadı, ince hamurun içinde buluşarak sofistike ve doyurucu bir İtalyan klasiği sunar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ravioli'yi tuzlu suda 8-10 dakika haşlayın, daha sonra suyunu süzüp kenara alın.
-
2
Geniş bir tavada tereyağını eritin. İnce kıyılmış mantar ve pastırma dilimlerini ekleyip yüksek ateşte sotelemeye başlayın. Mantar suyunu salmadan pişirip ocaktan almadan önce ravioliyi ekleyerek harmanlayın.
-
3
En son ince kıyılmış fesleğen yaprakları, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL