Şeftali Salatalı Somon

Aldığınız şeftaliler sert ise olgunlaşana kadar oda ısısında bekletin. Olgunlaştığında ise cam ve kapaklı bir saklama kabı içinde buzdolabında saklayabilirsiniz.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Somunu buharda ya da 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
-
2
Şeftali salatası için kabukları ile birlikte küp doğranmış şeftali, kayısı, lahana, zeytinyağı, bal, limon suyu, tuz ve karabiberi harmanlayın.
-
3
Somonları servis tabaklarına alın. Üzerlerine şeftalili salatayı yerleştirin. Reyhan yapraklarını serpiştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL