Şeftali Salatalı Somon

Aldığınız şeftaliler sert ise olgunlaşana kadar oda ısısında bekletin. Olgunlaştığında ise cam ve kapaklı bir saklama kabı içinde buzdolabında saklayabilirsiniz.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Somunu buharda ya da 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
-
2
Şeftali salatası için kabukları ile birlikte küp doğranmış şeftali, kayısı, lahana, zeytinyağı, bal, limon suyu, tuz ve karabiberi harmanlayın.
-
3
Somonları servis tabaklarına alın. Üzerlerine şeftalili salatayı yerleştirin. Reyhan yapraklarını serpiştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL