Pesto Soslu Tavuk

Sosuyla damakları şenlendirecek mükemmel bir iftar yemeği...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kırmızı biberleri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın. Zeytinyağını tavaya alıp bebek kabak, havuç ve kırmızı biberi kızartın.

  • 2

    Aynı tavada tavuk eklerini de önlü arkalı kızartın. Pesto sos için tüm malzemeyi mutfak robotuna alın ve karışım iyice pürüzsüz hale gelene kadar çekin. Pişirdiğiniz tavuk etlerini tavadan alın ve tavadaki yağın içine pesto sosunu ekleyip ısınmasını sağlayın.

  • 3

    Sosu tavuk etlerinin üzerine dökerek sebzelerle birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...