Geniş bir tencerede suyu kaynatın. Tuzu ilave edin. Kelebek makarnayı suya dökün. Karıştırarak 10 dakika haşlayın. Al dente (hafif diri) kalacak şekilde haşlayın ve süzün. Haşlama suyundan yarım çay bardağı ayırın.
Pesto sos için tüm malzemeleri mutfak robotuna alın. Akışkan bir sos elde edene kadar çekin. Sos çok yoğun olursa bir miktar ayırdığınız makarna suyundan ekleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.