Patatesli Böbrek Yatağı
Davet sofralarınızda farklılık yaratmak istiyorsanız, bu tarif tam size göre! İşte leziz patatesli Böbrek Yatağı Tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Eti kızdırılmış yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı mühürleyin. Daha sonra tencereye yerleştirip, aralarına kabukları soyulup elma dilimi kesilmiş patatesleri koyun. Küçük boy bir tülbentin içine kabukları soyulup dilimlenmiş soğan, salça, kekik ve karabiber koyup, ağzını bağlayın. Malzeme dolu tülbenti tencerenin ortasına yerleştirip, su ilave edin. Tuzunu ayarlayıp, kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak, etler yumuşayana dek pişirin. Tülbenti tencereden çıkarıp, yemeği servis tabağına alın ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL