Denizden gelen taptaze midyeler ile hazırlanan bu nefis spagetti, İtalyan mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olarak sofranıza Akdeniz esintisi getiriyor.
Sosu için geniş bir tavaya zeytinyağını alın. Orta ateşte ısıtın. Sarımsakları ekleyip 1-2 dakika kavurun. Midyeleri ekleyin. 5 dakika yüksek ateşte sürekli karıştırarak soteleyin.
Üzüm suyunu, limon suyunu ve sirkeyi ekleyin. 2-3 dakika orta ateşte pişirin. Tereyağını ekleyin, karıştırın. Ayırdığınız makarna suyundan azar azar karıştırarak ekleyin.
Haşlanmış spagetti'yi sos tavasına alın. Makarnayı sosla iyice harmanlayın. 2-3 dakika pişirin. Tuz, karabiber ve pul biber ekleyerek karıştırın. Son olarak kıyılmış maydanozu serpin. Biberiye ekleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.