Patlıcanın üst kısmından kapak kesip, çıkarın. İçini bir kaşık yardımıyla oyun ve çıkan kısmı küp şeklinde doğrayıp, bir tavaya alın. Üzerine doğranmış fener balığı, kıyılmış sivri biber ve taze soğan ile zeytinyağını ilave edip, 2-3 dakika kavurun.
Daha sonra kabuğu soyulup küp doğranmış domates ve tereyağını katıp, kavurmaya devam edin. Doğranmış ahtapot ve karidesi ekleyip, kısık ateşte 3-4 dakika daha kavurun. Salça ve kremayı ekleyin (karışım koyu olursa biraz su ilave edin). En son tuz, karabiber ve pul biber kattıktan sonra tavayı ocaktan alın.
Diğer taraftan içini oyduğunuz patlıcanı kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın ve kağıt havlu üzerinde fazla yağını alın. Hazırladığınız karidesli karışımı taşacak şekilde patlıcanın içine doldurun. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.