Yaz akşamlarının en hafif ve lezzetli alternatifi! Tavuk etinin yumuşacık dokusu, limonun keskin ve ferahlatıcı notalarıyla birleşerek damağınızda unutulmaz bir tat bırakır
Malzemeler
600 gram tavuk but veya göğüs eti (kuşbaşı doğranmış)
Tavuk etini kuşbaşı şeklinde doğrayın ve bir kaseye alın. Üzerine zeytinyağı, limon kabuğu rendesi, limon suyu, ezilmiş sarımsak, kekik, pul biber, tuz ve karabiber ekleyin. Karıştırarak her yerine bulayın ve buzdolabında en az 20 dakika dinlendirin.
Barbeküyü hazırlayın. Şişleri yerleştirin. Şişleri çevirerek tüm yüzlerini 5-6 dakika pişirin. Tavukların içi tamamen beyazlayıp dışı hafifçe kızarana kadar pişirmeye devam edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.