Yürek kavurma tarifi

Hem besleyici hem lezzetli! İşte denedikten sonra asla vazgeçemeyeceğiniz yürek kavurma tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kuzu yürekleri küçük küpler halinde doğrayın. Daha sonra üzerini geçecek kadar su ekleyip 10 dakika bekletin. Süzüp kurulayın. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Üzerine ince kıyılmış biberleri ekleyin. Bir-iki dakika sonra yüreği katın. 10 dakika karıştırarak kavurun. Tuzunu katın. Servisten hemen önce üzerine baharatları serpin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...