SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Akşam Yemeği ve Ana Yemekler
Levrek sarma
LEVREK SARMA
Akışkan peyniriyle levrek sarma akşam yemeklerinize lezzet katacak.
2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
MALZEMELER
1 adet levrek fileto (300-400 gram)
2 dilim hellim peyniri
Tereyağı
Karabiber
Levrek filetoları mutfak tezgahına yayın. Tereyağı sürün. Üzerine hellim peyniri yerleştirin. Karabiber serpin. Rulo şeklinde sarıp, kürdanla tutturun. Izgarada pişirin.
ETİKETLER
levrek
hellim peyniri
levrek balığı
Deniz Ürünleri tarifleri
levrek fileto
levrek tarifi
Deniz ürünleri
Levrek Sarma
Yoğurt Soslu Kabak
Ekmek Üstü Yoğurtlu Ispanak
Limonlu Kremalı Sos
Havuçlu Sos
Kesme Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Deniz Ürünleri
FIRINDA SEBZELİ SOMON FİLETO
Pilavlar
PİRİNÇ PİLAVI TARİFİ: ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI NASİL YAPİLİR?
Çorbalar
KESME ÇORBASI
Soslar ve İçecekler
SÜBYE
Kahvaltılıklar ve Atıştırmalıklar
EKMEK ÜSTÜ YOĞURTLU ISPANAK
Sebze Yemekleri
FIRINDA KABAK
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER