Kiremitte Kalkan
Kiremitte pişen ve akşam yemeklerinizin yıldızı olacak kiremitte kalkan tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mantarları, pazı, soğan ve sarımsağı dilediğiniz gibi dilimleyin. Ayçiçek yağı bir tavaya alıp, kalkan hariç, tüm malzemeyi 4 dakika soteleyin. Malzemeleri kiremit kaba aktarıp yayın. Üzerine balıkları dizip, 2 çay bardağı su ilave edin. Rendelenmiş kaşarı serpip 250 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL