Kabaklama
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ sıvıyağda soteleyin. Salça ve sarmısağı ilave edip, sotelemeye devam edin. Nohut, küp doğranmış kabak,
yemeklik doğranmış domates, piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış biber ve tuzu ekleyerek 1-2 saniye soteleyin.
Üzerini geçecek kadar su ilave edin. Ağır ateşte, kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Ocağın altını kapatıp,
limon suyu ve nar ekşisini ekleyerek, karıştırın. Nane ve pulbiberi sıvıyağda kızdırın. Kabaklamanın üzerine gezdirip servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL