Pişmeyen Kabak Lazanya

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabakları incecik dilimleyip kenara alın. Domatesleri halka şeklinde dilimleyin. Ispanak, nane, maydanoz ve fesleğeni yıkayıp kurulayın ve rondodan geçirin. Geniş bir kaba alıp, lor ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ilave ederek karıştırın. Servis tabağına 4 adet kabak dilimini yan yana yerleştirin. Üzerine ıspanaklı karışımdan yayıp, domates yerleştirin. Malzeme bitene dek aynı işlemi sırası ile tekrarlayın. Üzerine tuz serpip 1 çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin ve servis yapana dek buzdolabında dinlendirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...