Uzak Doğu esintisi mangal keyfiyle buluşuyor: Karamelize teriyaki sosuyla marine edilmiş ızgara bonfile şiş, damakta iz bırakan bir lezzet deneyimi sunuyor!
Teriyaki marinatı için tüm malzemeyi bir kaba alıp karıştırın. Daha sonra 1/3'ünü kenara ayırın. Kalan kısmının içine eti koyup en az 2 saat buzdolabında bekletin.
Biberi barbekü ızgarasının düşük ateş bölümünde çevirerek közleyin. Kabuklarını soyup jülyen doğrayın. Üzerine kıyılmış kekik, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip kenara alın.
Marineden çıkardığınız bir parça eti şişe geçirin. Sırasıyla soğan, mantar ve kırmızıbiber dizin. Şişte 4 parça et olacak şekilde işlemi devam ettirin. İkinci şişi de aynı şekilde hazırlayın. Şişleri barbekü ızgarasının orta ateş bölümüne yerleştirin. 10 dakika çevirerek pişirin. Bonfile şişleri servis tabağına alın. Kenara ayırdığınız teriyaki sosla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.