Hamsi Tava
Mısır unuyla bulanmış çıtır çıtır hamsi tava tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hamsileri ayıklayın, yıkayın ve süzülmesi için bir kenara alın. Mısır unu ve tuzu genişçe bir kaba boşaltıp, karıştırın. İyice süzülen hamsileri bu karışıma bulayın.
-
2
Az yağlanmış yapışmaz yüzeyli bir tavaya kuyrukları birbirine değecek şekilde yerleştirin. Alt yüzü kızardıktan sonra bir kapaklan ters çevirip diğer yüzünü kızartın. Balık bitene kadar işleme devam edin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL