Güveçte Pastırmalı Patates

Pastırmanın tadı güvecin lezzetiyle birleşiyor! İşte güveçte pastırmalı patates tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patateslerin kabuklarını soyup tuz eklenmiş az suda haşlayın. Suyunu süzüp çatal yardımıyla ezin.
-
2
Henüz sıcakken tereyağı, krem peynir, süzme yoğurt, taze soğan, sarmısak, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Patatesi fırın kabına aktarıp düzeltin.
-
3
Üzerine kaşar peyniri ve pastırmaları ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirip, sıcak servis yapın.
Aşçı Şefika Günyel
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL