Sos için tüm sos malzemelerini derin bir kaseye alın. İyice karıştırın. Bir tavaya dökün. Karıştırarak bütünleşmesini sağlayın. Kısık ateşte 10-15 dakika pişirin.
Soğanı yemeklik doğrayın. Geniş tabanlı bir tavaya 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı alın. Soğanı ekleyip orta ateşte 5-6 dakika kadar kavurun. Soğan renk almaya başlayınca kıymayı ilave edin. Kıyma suyunu salıp çekene kadar, topak kalmayacak şekilde tahta kaşıkla karıştırarak 4-5 dakika kavurun.
Ekmekleri ortadan ikiye kesin. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı ısıtın. Ekmeklerin iç yüzeylerini tavaya yerleştirerek bastırın. Yüzeyleri hafifçe kızarıp dışı çıtır içi yumuşak kalacak şekilde ısıtın.
Alt ekmek dilimlerinin üzerine ince dilimlenmiş kornişon turşuları yerleştirin. Üzerine sıcak kıymalı harçtan bolca koyun. Üst ekmekle kapatıp sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.