Çilek ve Şampanyalı Risotto Brulee
Malzemeler
Yapılışı
-
1
RISOTTO pirincini sıvıyağ ile derin bir tencereye alıp kavurun. Sıcak su ilave edip tahta kaşıkla karıştırın. Çileklerin yarısını püre olarak, diğer yarısını tane olarak tencereye ilave edin. 1-2 dakika kısık ateşte pişirdikten sonra şampanya ve taze nane ekleyin. Risottonun pişmesine yakın, krema ve parmesan peynirinin yarısını ilave edin. Tencereyi ocaktan alıp risottoyu servis tabağına alın. Üzerine kalan parmesanı serpin. Üzerini pürmüzle yakıp, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL