Kaynar suda arapsaçı ve ebegümecini 30 saniye, hardal otunu 1 dakika bekletip soğuk suya alın. Blanşe edilmiş otları iyice süzdükten sonra irice doğrayın.
Kıymalı harç için soğanı ince doğrayıp tavada zeytinyağında hafifçe kavurun. Kıymayı, baharatları vetuzu ekleyip sürekli karıştırarak kavurmaya devam edin.
Servis tabağına bazlama dilimleri ile zemin yapın. Üzerine kavrulmuş kıyma, süzme yoğurt ve Ege otları kavurmasını yerleştirin. Pul biber serpin ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.