PAŞABAHÇE VE ARDA TÜRKMEN’DEN İLHAM VEREN YENİ ÜRÜNLER
Paşabahçe, Arda Türkmen ile uzun yıllara dayanan iş birliğinde geliştirdiği mutfak ürünleri ile yeni bir döneme adım atıyor. İşlevselliği ve estetiği bir arada taşıyan ürünler mutfaklara ilham katıyor.

Cam ev eşyasında Türkiye'nin lider markası Paşabahçe, ünlü şef Arda Türkmen ile 15 yılı aşkın süredir devam eden güçlü iş birliğini yeni ürünlerle taçlandırıyor. Tüketici beklentileri doğrultusunda geliştirilen yeni ürünler, mutfakta pratikliği ve şıklığı bir araya getirerek fark yaratmayı hedefliyor.
Paşabahçe ve Arda Türkmen iş birliğinin yeni ürünleri tüketicilerle buluşurken, sevilen klasik setleri de yenilenen çevre dostu ambalajlarıyla yeniden satışa sunuluyor. Kullanıcıların günlük mutfak deneyimlerine estetik dokunuşlar kazandıran ürünler, camın doğallığını ve sürdürülebilirliğini ön planda tutuyor.
Mayıs'tan itibaren raflarda yerini alacak ürünler arasında; mutfakta ölçüm ve hazırlık süreçlerini kolaylaştıran 3 farklı renk seçeneğiyle Ölçü Bardak Seti, 4'lü Baharatlık Seti ve 4 parçadan oluşan Lezzete Hazırlık Seti öne çıkıyor. Ayrıca 5'li Saklama Kabı Seti, Sirkelik/Yağlık, farklı ebatlardaki Kademeli Tencere Kapakları ve yenilikçi tasarımıyla öne çıkan Izgaralı Tepsi de koleksiyonun öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.
90 yıldır hayatın her anına değer katan Paşabahçe, mutfakları güzelleştiren ve ilham veren çözümler sunmaya devam ediyor.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
Bakmadan Geçmeyin

Üretilen gıdanın 3’te 1’i hiç kullanılmadan çöpe gidiyor! Gıda üretiminde sürdürülebilirlik mümkün mü?
4. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi Antalya’da başladı! Tarım ve Orman Bakanlığının desteği, Üsküdar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Kimyagerler Derneği iş birliğiyle düzenlenen “4. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi”, bu yıl “Gıda Üretiminde Sürdürülebilirlik” temasıyla Antalya’da gerçekleştiriliyor. Kongre Başkanı Prof. Dr. Muhammet Arıcı: "Bu konudaki en son gelişmeler hakkında uzmanları, araştırmacıları, kamu ve sanayi profesyonellerini bir araya getirerek bilgi paylaşımında bulunmak ve fikir alışverişinde bulunmak için heyecanlıyız." Kimyagerler Derneği Başkanı İkram Cengiz: "Fonksiyonel gıdalar, gıda katkı maddeleri, gıda güvenliği, biyogüvenlik, organik gıdalar, coğrafi işaretleme, gıda toksikolojisi, sürdürülebilirlik ve daha birçok başlık altında mevcut alanımızdaki durumu değerlendirecek ve geleceğe yönelik yenilikçi çözümler üreteceğiz." Dr. Ahmet Görgülü: “Dünyada her 8 kişiden biri obezken, Türkiye'de Sağlık Bakanlığı'nın 2022 verilerine göre her 3 kişiden biri obez. Dünya genelinde üretilen gıdanın yaklaşık üçte biri hiç kullanılmadan çöpe gidiyor.” TAGEM Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şerafettin Çakal: "Bir tarafta israf var, bir tarafta obezlik var ve bir tarafta açlık var."