Renkli yaz sofralarına...

SALATALIKLI VE KAVUNLU YAZ ÇORBASI(4 Kişilik)

Malzemeler:

2 dilim kavun

Yarım su bardağı yoğurt

2 adet salatalık

2 çorba kaşığı rendelenmiş beyaz peynir

10’ar dal maydanoz ve dereotu

1 çorba kaşığı balzamik sirke

5-6 adet buz

Tuz

Hazırlanışı:

Kavun dilimlerini blendere alın. Üzerine yoğurt, kabukları soyulmuş ve dilimlenmiş salatalık, beyaz peynir, maydanoz ve dereotu ilave edin. Tüm malzemeyi blenderden geçirin ve servis kasesine alın. Balzamik sirke ve tuz ekleyip, karıştırın. Buz kattıktan sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...