Mısır Mutfağı

ANASONLU ÇAY(2 kişilik)

Malzemeler:

İki buçuk su bardağı su

1 tatlı kaşığı anason

1 adet çubuk tarçın

3 adet karanfil

Yarım demet nane

1 adet limon

Hazırlanışı:

Büyük bir çaydanlıkta suyu kaynatın. Kaynayan suyu demliğe alıp, üzerine anason, tarçın, karanfil, nane ve yarım limon ekleyin. Demliğin altına soğuk su ekleyip 10-15 dakika kaynatın. Servis bardağının 1/3'ü dolacak şekilde anasonlu sudan süzerek koyun. Üzerine sıcak su ekleyip, kalan yarım limonla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...