Mısır Mutfağı
ANASONLU ÇAY(2 kişilik)
Malzemeler:
İki buçuk su bardağı su
1 tatlı kaşığı anason
1 adet çubuk tarçın
3 adet karanfil
Yarım demet nane
1 adet limon
Hazırlanışı:
Büyük bir çaydanlıkta suyu kaynatın. Kaynayan suyu demliğe alıp, üzerine anason, tarçın, karanfil, nane ve yarım limon ekleyin. Demliğin altına soğuk su ekleyip 10-15 dakika kaynatın. Servis bardağının 1/3'ü dolacak şekilde anasonlu sudan süzerek koyun. Üzerine sıcak su ekleyip, kalan yarım limonla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL