Mangalda lezzetli et pişirmenin püf noktaları
Açık havada, bahçelerde, piknik alanlarında, teraslarda, yazlık evlerde mangal hazırlamaya çalışan telaşlı bir kalabalığa mutlaka rastlarız bu dönemde.
Peki mangalda lezzetli et pişirmenin püf noktaları neler? Et seçerken nelere dikkat etmeli?
1
1
Mangalda lezzetli et pişirmenin püf noktaları
- Mangal yaparken etten akan yağlar kor halindeki kömürün üstüne düştüğünde alevlenme olur ve et yanar. Ateşi söndürmeyecek miktarda suyu elinizle ateşin üzerine serperseniz alevler dinecektir.
- Soğanı soymadan alüminyum folyoya sarıp közün içinde bir süre bekleterek pişirirseniz farklı bir lezzet yaratabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL