Kurban etini 5 adımda pişirmenin yolları
Kurban etini en sağlıklı şekilde nasıl saklayıp pişireceğimizi biliyor musunuz? İşte eti sağlıklı pişirmenin yolları...
Kurban etini 5 adımda pişirmenin yolları
2. Kırmızı ette hayvansal kaynaklı fonksiyonel bir bileşen olan konjuge linoleik asidi (CLA) bol miktarda bulunur. Eğer et sağlıklı pişirilirse ve uygun miktarda yenilirse, konjuge linoleik asit denilen bu faydalı bileşen kanserden koruyucu, damarlarda bozulmaları önleyici bir etki gösterir. TARİF DETAYKurban etini 5 adımda pişirmenin yolları
Sağlıksız pişirilmiş eti yemeyin!
Kızartma, kömür ile temas halinde pişirilmiş ve her gün yenilen kırmızı et ağırlıklı beslenme; diyet lifi, fitokimyasallar, antioksidan ve bitkilerde bulunan birçok yararlı besin bileşenlerinden daha az tüketmenizi sağlar.
TARİF DETAY