Geçmiş zaman tatları demirhindi
Sağlığa pek çok yararından sebep Osmanlı Mutfağı'nda sıkça görülen demirhindiden birbirinden yaratıcı tarifler...
DEMİRHİNDİ ŞERBETİ(4-5 Kişilik)
50 gram demirhindi, 4-5 su bardağı su, yarım neskafe fincanı tozşeker, 5-6 adet karanfil
Demirhindi parçalarına su ilave edip, bir gece dinlendirin. Tozşeker ve karanfil ekleyip 10-15 dakika kaynatın. Soğuyunca süzgeçten veya tülbentten geçirin. Buz parçalarıyla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL