Eti, sütü, kabuğu... Hepsi yararlı!

Keskin kokusu ve sütü ile birçok tatlıya lezzet veren hindistancevizi ile hazırlanan lezzetli tarifler...

Keskin kokusu ve sütü ile birçok tatlıya lezzet veren hindistancevizi ile hazırlanan lezzetli tarifler...

HİNDİSTANCEVİZLİ BİSKÜVİ(10-12 Adet)

100 gram margarin, 1 çorba kaşığı tereyağı, 1 çorba kaşığı tozşeker, 1 su bardağı un, 1 su bardağı hindistancevizi rendesi, 1 çorba kaşığı Becherovka

Tozşeker ve oda sıcaklığındaki tereyağını karıştırarak krema haline getirin. Becherovka'yı ekleyip karıştırın. Üzerine unu eleyin ve hindistancevizini ekleyin. Yoğurmadan karıştırarak unu yedirin. Hamuru yuvarlayarak 5 cm kalınlığında rulo yapın. 1'er cm kalınlığında dilimleyin. Dilimleri elinizle hafifçe yassılaştırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp bisküvileri yerlerinden oynatın. Soğuduktan sonra servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.