En farklı 9 krep tarifi
Kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti ile hazırlayabileceğiniz 9 farklı tarif sizlerle...
Krep Dürümleri Tarifi (8 kişilik)
8 adet krep
2 adet patlıcan
1 diş sarmısak
2 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 adet kabak
2 adet kırmızı biber
3 adet havuç
1 demet soğan
Bağlamak için: Taze soğan
PATLICANLARI közleyip kabuklarını soyduktan sonra ezin. Üzerine dövülmüş sarmısak ve süzme yoğurt ekleyip karıştırın. Kabak, kırmızıbiber ve havucu hafifçe haşlayıp, soğuk sudan geçirin. Jülyen doğrayıp, kenara alın. Krepleri kare şeklinde kesin ve düz bir zemine yayın. Üzerlerine patlıcanlı karışımdan sürün. Kabak, kırmızıbiber, havuç ve soğanı, uçları dışarıda kalacak şekilde kreplerin kenarlarına yerleştirin. Dürüm şeklinde sarıp, taze soğan sapı ile bağlayarak servis yapın.
Kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti ile hazırlayabileceğiniz 9 farklı tarif sizlerle...
Krep Dürümleri Tarifi (8 kişilik)
8 adet krep
2 adet patlıcan
1 diş sarmısak
2 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 adet kabak
2 adet kırmızı biber
3 adet havuç
1 demet soğan
Bağlamak için: Taze soğan
PATLICANLARI közleyip kabuklarını soyduktan sonra ezin. Üzerine dövülmüş sarmısak ve süzme yoğurt ekleyip karıştırın. Kabak, kırmızıbiber ve havucu hafifçe haşlayıp, soğuk sudan geçirin. Jülyen doğrayıp, kenara alın. Krepleri kare şeklinde kesin ve düz bir zemine yayın. Üzerlerine patlıcanlı karışımdan sürün. Kabak, kırmızıbiber, havuç ve soğanı, uçları dışarıda kalacak şekilde kreplerin kenarlarına yerleştirin. Dürüm şeklinde sarıp, taze soğan sapı ile bağlayarak servis yapın.