Besleyici ve hafif

TON BALIKLI SALATA(2 Kişilik)

200 gram konserve ton balığı, 1 dal taze soğan, yarım domates, 1/4 kapya biber, 3 dal maydanoz,  3 dal dereotu, 1/5 kırmızı soğan, 4 adet biberli zeytin, 1 adet kornişon turşu, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon suyu, süslemek için: 1-2 adet salatalık

Ton balığını bir kaba aktarıp, üzerine küçük küp doğranmış tüm malzemeyi katın ve karıştırın. Salatanın üzerine limon suyu ve zeytinyağını gezdirin. Salatayı karıştırıp servis tabağına aktarın. İnce dilimlenmiş salatalıklarla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...