Bayat ekmekle nefis yemekler

Hem ekmekleri değerlendirmenizi hem de yemek saatlerinize renk katmanızı sağlayacak tarifler...

YUMURTALI EKMEK(20 Adet)

3 adet yumurta, 3 çorba kaşığı un, 1 çorba kaşığı nişasta, 1 çay bardağı rendelenmiş beyaz peynir, 7-8 dal ince kıyılmış maydanoz, pulbiber, karabiber, 1 çay bardağı su, 1 adet dilimlenmiş bayat baton ekmek, kızartmak için: 1 su bardağı sıvıyağ

Yumurtaları iyice çırpın. Un ve nişastayı ilave edip, topak kalmayacak şekilde çırpmaya devam edin. Beyaz peynir, maydanoz, pulbiber, karabiber ve suyu ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Ekmek dilimlerini bu karışıma bulayıp, kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...