Adana'nın en nefis 7 lezzeti
Adana deyince aklımıza ilk gelen lezzet muhakkak kebaptır.
Adana Kebabı Tarifi (4 kişilik)
Yarım kg yağlı kıyma
1 çorba kaşığı biber salçası
Yarım demet maydanoz
Tuz,
Pulbiber
Derin bir kapta kıyma, biber salçası, tuz, pulbiber ve ince kıyılmış maydanozu yoğurun. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Avucunuzu ıslatıp, kebabı şişlere takın. Kömür ateşinde pişirin. Bu arada sık sık çevirip, yağını pideye alın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL