Hardal Soslu Pancar
Antioksidan açısından oldukça zengin olan pancar mucize besinlerin başında gelmektedir. Pancarla yapılan tarifler ise pratik ve kolay yapımı sayesinde sıkça tercih edilir. İşte sizlere pancarla yapabileceğiniz lezzetli bir meze, Hardal Soslu Pancar tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pancarları haşlayıp kabuklarını soyun ve dilimleyin. Pirinci tencereye alıp üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su ekleyin.
-
2
Daha sonra hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Varsa fazla suyunu süzün. Pancar, pirinç ve sos malzemesini bir kasede harmanlayın.
-
3
Servis tabağına alıp üzerine kıyılmış soğan ekleyin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL