Fırında Shiitake Mantarı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    1.Mantarları yıkayıp suyunu süzdürdükten sonra tuz ve karabiberle harmanlayın. 2 çorba kaşığı zeytinyağını fırın torbasının içine koyun. Mantarların düz kısımları aşağıda kalacak şekilde torbaya yerleştirin. Torbanın üzerine çatalla birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin.

    2.Patatesleri yıkayıp kabukları ile birlikte dilimleyin. Bir kaba alıp üzerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı, sarımsak, tuz, karabiber ve kimyon ekleyip harmanlayın. Daha sonra sosuyla birlikte yapışmaz yüzeyli bir tavaya alın ve kızartın. Mantar ve patatesi birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...