Ege Otlu Patlıcan

Ege'nin taze ve vitamin deposu otlarını topladık ve sizler için ortaya enfes bir meze çıkardık. Afiyet olsun!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Patlıcanların ve sarımsakların kabuklarını soyun.

  • 2

    Tuz ve limon suyu hariç geriye kalan tüm malzemeyi blender'a alıp iyice karıştırın.

  • 3

    Tuz ve limon suyunu damak zevkinize göre ayarlayın. Kızarmış ekmeklerin üzerlerine sürüp servis yapın.


    Püf Noktalar

    Ege'nin taze ve vitamin deposu otlarını topladık ve sizler için ortaya enfes bir meze çıkardık. Afiyet olsun!

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...