Şekerli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çukur bir kapta sarmısakları iyice ezin. İçine tozşeker, zeytinyağı, salça, yoğurt, tuz, kekik ve karabiberi ilave edip karıştırın. Bu karışımın içine, parçalara ayırdığınız tavukları batırın. 2-3 dakika marine edin.
    Tavuk pişirme poşetlerine, marine edilmiş tavuk parçalarını yerleştirin. Poşetlerin ağzını kapatıp bir yerinden delik açın. 200 derece fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirin. Salata veya pilavla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...