Piliç Topkapı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kemikli tavuk butlarının kemiğini çıkararak açın. Tezgahın üzerine koyup, havan tokmağı ile iyice dövün. Karabiber ve soya sosu ilave edin. İç pilavı da üzerine yayın. Rulo şeklinde sarın. Ardından da yağlı kağıtla sarıp, tepsiye koyun. 180 derece fırında 45 dakika pişirin. Soğan, sarmısak, çarliston biber ve mantarları tereyağı ile soteleyin. 1 kahve fincanı tavuk suyunu ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Tavukların üzerine hazırladığınız bu sosu gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL