Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
Diyet

MALZEMELER

    Yarım kg hindi kalça
    2 diş sarmısak
    2 adet soğan
    2 çorba kaşığı mısırözü yağı
    1 çorba kaşığı domates püresi
    300 gram ıspanak
    15 adet kültür mantarı
KUŞBAŞI doğranmış hindi kalça, ince kıyılmış sarmısak ve yemeklik doğranmış 1 adet soğanı, 1 çorba kaşığı mısırözü yağında etler yumuşayana kadar kavurun. Domates püresini ekleyip 1-2 dakika daha kavurduktan sonra servis tabağına alın. Diğer tarafta ıspanağı ayıklayıp yıkayın ve süzülmeye bırakın. Daha sonra ayrı bir kapta ince kıyılmış ıspanak, 1 adet soğan ve 5 adet kültür mantarını 1 çorba kaşığı mısırözü yağında kavurun. Kavurduğunuz ıspanağı 10 adet kültür mantarının içine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 15 dakika pişirin. Etle birlikte sıcak servis yapın.